SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática logo

  Revistas

Quaderns de Medicina Psicosomàtica i Psiquiatria d'Enllaç 

  07/06/2014 13:28


Des de fa anys, Cuadernos de Medicina Psicosomática y Psiquiatría de Enlace, ha estat la revista oficial de la SEMP. L'estreta col·laboració de totes dues ha estat i és creixent.

A la web de Editorial Médica  es poden consultar els continguts de  Cuadernos de Medicina Psicosomática y Psiquiatría de Enlace.


NOVETATS A  "CUADERNOS":

“Cuadernos”  ens regala, actualment, l'accés i la descàrrega als continguts des del núm. 110 en endavant, així com, els números especials. Ja comentarem l'experiència adquirida amb l'ús, així com els suggeriments que millorin.

Des del començament de 2014, ha passat a formar part del  "Consejo de Redacción de Cuadernos" el Dr. Carlos Chicana Actís (Madrid), com representant de la "Sociedad Andaluza de Medicina Psicosomática" (SAMP), en substitució del Dr. Álvarez Romero, que ha passat a ser Editor Honorari alhora que va ser triat com a President de la SEMP.

"Editorial médica"

* Nº: 109

Mesos: Gener - Febrer - Març 2014


* Nº: X Congreso Nacional de Trastornos de la Personalidad

Mes: 23, 24 i 25 Abril


*Nº: 1ST International Meeting on Mindfulness

Mes: 11-14 Juny


* Nº: 110

Mesos: Abril-Maig-Juny 2014


* Nº: 111

Mesos: Juliol-Agost-Setembre 2014

Compartir


image Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Acceptar Configurar