SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  Espai de la Memòria: Museu Virtual i Arxiu de la Paraula

Espai de la Memòria: Museu Virtual i Arxiu de la Paraula

Introducción al Espacio de la Memoria. Dr. Fernando Martínez-Pintor

Benvingut a l'Espai de la Memòria. Dr. Fernando Martínez-Pintor

Estimats amics, estimats socis, estimats simpatitzants de la SEMP

Des de la seva fundació el 18 de desembre del 1955, l'activitat de la nostra Societat ha estat constant. Malauradament molts dels grans presidents i membres d'honor ja no estan amb nosaltres.

El material, tant fotogràfic com de conferències, que al llarg dels anys s'ha generat per la realització de congressos, reunions, revistes, llibres editats, programes de cursos, etc. ha estat incessant i esperem seguir així durant molts anys.

Em consta que entre els nostres Membres d'Honor i alguns Socis, hi ha molta documentació... Seria una gran pèrdua que tot aquest material desaparegués!!!

A aquest efecte hem creat aquest "Espai de la Memòria" format per dos tipus de documents:

  • Museu Virtual, amb fotos dels programes, els llibres, els pòsters, les reunions, que al llarg dels anys s'han celebrat.
  • Arxiu de la Paraula, on quedaran recollides algunes conferències, sentències, filmacions, que siguin d'interès pel valor històric.

Amb la il·lusió de posar en valor tant la qualitat científica i acadèmica de la nostra Societat, com la qualitat humana dels seus Socis i de la seva Història, us desitjo que pugueu gaudir d'aquest entranyable i valuós material.

Llarga vida a la SEMP!

Fernando Martínez-Pintor