SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  SEMP Informa

Títol

12è Seminari de Neurociència Clínica (SNCC-12). "Neurociència clínica i medicina psicosomàtica"

Com en anteriors edicions el Servei de Psiquiatria del Complex Assistencial de Segòvia (Sacyl) col·labora en l'organització dels Seminaris de Neurociència Clínica juntament amb el Grup de Recerca en Neurociència Clínica de Castella i Lleó (GINCYL) i la Universitat de Valladolid. Aquest any amb el títol de: "Neurociència clínica i medicina psicosomàtica".

La conferència inaugural tractarà sobre psicooncologia i serà impartida per un ponent internacional, la Dra. Silvia Ouakinin, de la Universitat de Lisboa i presidenta de la Societat Portuguesa de Psicossomàtica. Les taules rodones fan referència als aspectes clínics de dos camps concrets, la psicodermatologia i el dolor. La conferència de clausura tractarà sobre la visió a l'art del dolor i la seva repercussió en la salut mental.

Se celebrarà a Segòvia, el 25 de març del 2022, al Saló d'Actes del Campus de Segòvia "María Zambrano" de la UVA amb format mixt (presencial i online) i està sol·licitada l'acreditació com a activitat de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de Castella i Lleó.

Pensem que el programa que s'ha preparat és de gran interès amb ponents destacats a l'àmbit de la Medicina Psicosomàtica, així que animem a participar els socis de la SEMP.