SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  SEMP Organitza

II JORNADES SEMP: "De les Neurociències a la Clínica" 

  19/03/2018 22:31


La Societat Espanyola de Medicina Psicosomàtica va celebrar el passat divendres 2 de març de 2018 les II JORNADES SEMP: "De les Neurociències a la Clínica". Aquesta activitat nacional va tenir lloc a l'Aula Magna de l'Hospital Universitario Fundación Jiménez Díaz (Av. Reyes Católicos, 2, 28040 Madrid).

La SOCIETAT ESPANYOLA DE MEDICINA PSICOSOMÀTICA (SEMP), entitat amb més de 50 anys d'activitat, es mostra amb una perspectiva accessible a totes les orientacions assistencials i investigadores que treballen en el camp dels problemes psicopatològics i psicosocials dels pacients i de la societat actual.

La finalitat d'aquesta trobada va ser mantenir la tradició humanista dels seus orígens i els conceptes bàsics que perduren de la unitat ment-cos, sent un fòrum obert a la medicina, a la psicologia i altres professions afins, dins de les ciències de la salut.

Les II JORNADES SEMP van ajudar apresentar la Psicosomàtica actual a través de l'aplicació assistencial i clínica de les Neurociències més avançades.

Com a conseqüència immediata d'aquest esdeveniment se celebrarà a Fuengirola (Màlaga), el proper 25 de maig de 2018 el I Encuentro Andaluz de Medicina Psicosomàtica, organitzat per la Sociedad Andaluza de Medicina Psicosomàtica (SAMP). Poden disposar de més informació al web:

www.psicosomaticaandaluza.org

--

Esther Rodríguez Díaz

Secretaría General

Sociedad Española de Medicina Psicosomática

semedicinaps@gmail.com / Telf:+34 954270780

www.semp.org.es