SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  SEMP Organitza

Presentació

Capçalera

BIENVENIDA DEL PRESIDENTE

En aquests mesos previs a "l'46º Congreso de la Sociedad Españoola de Medicina Psicosomática" (SEMP), als quals precedeixen llargs mesos d'intensa preparació, us donem la benvinguda a aquest.

Són molts els missatges rebuts des de la Societat i fora d'ella, des de les nostres regions i des d'Amèrica, expressant la satisfacció pels continguts de el programa amb varietat i entrellaçament. Hem tractat d'unir l'actualitat amb la psicosomàtica més clàssica i la varietat amb el saber profund.

Entre els conferenciants, reconeixem l'audàcia d'abordar temes controvertits i oberts que generen expectació. Les nombroses Taules componen un ampli conjunt de temes, expressió de l'amplitud de camp clínic en el qual es mou la Psicosomàtica. Internistes i especialistes en Psiquiatria, Medicina de la feina o Dermatologia, Metges de Família, Psicòlegs i professionals d'altres disciplines sanitàries integren l'ampli elenc de ponents. Està també present en aquest 46è Congrés, el quefer pràctic en diverses metodologies psicoterapèutiques i farmacològiques. Així possibilitarem l'aprenentatge dels coneixements teoricopràctics en disciplines no usuals.

És aquest el primer congrés de la SEMP que se celebra a Sevilla. La bellesa de la ciutat i el desenvolupament de l'esdeveniment en els voltants de Parque de María Luisa o de la Plaza de España suposen un incentiu més per viure aquests dies de feliç convivència entre joves o menys joves professionals procedents de tan diversa geografia.

A donar-se pressa  a inscriure, Feu-nos els seus suggeriments i donin a conèixer el programa als que puguin valorar-lo i viure-ho. Penso que la societat actual necessita amb avidesa una cura integral, impregnat d'altura científica i d'elevat humanisme tal com l'aporta la "Sociedad Española de Medicina Psicosomática.

Desitjo transmetre'ls unes frases que el Dr.uis Chiozza ens va dedicar a l'parlar d'aquest Congrés:

"No oblideu que la malaltia és la millor solució que una persona troba davant els problemes de la seva vida." Entrevista completa aquí.

I per acabar transcric el que fa unes setmanes em escrivia el Dr. Manuel Trujillo:

"La Medicina Psicosomàtica és per a mi una de les arrels fonamentals de la Psiquiatria i de la Medicina, i només quan es dóna la màxima integració possible, la Psiquiatria farà honor al seu enorme potencial."

Una afectuosa salutació,

Manuel Álvarez Romero

Presidente de la SEMP

Presidente de la SAMPSecretaría Logística

TEMPOTOURS S.L.

C/ Reyes Católicos, 12. 14001 Córdoba

Tel..: 957484883
Email: tempotours@tempotours.es
Web: www.tempotours.es

Secretaría Técnica

Esther Rodríguez Díaz

C/ Asunción, Nº59, 1ºD. 41011 Sevilla

Tel.: 664340959
Email: semedicinaps@gmail.com
Web: www.semp.org.es