SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  SEMP Informa

Jornada de Psiconeuroendocrinologia sobre hormones tiroïdals i psicopatologia

Data: 25 febrer 2022


Localització/seu: Format mixt: streaming on-line i presencial amb aforament delimitat per la situació de la pandèmia COVID-19 al moment de la realització de l'esdeveniment.


Sala 10, Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears


C/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona

INTRODUCCIÓ DE LA JORNADA

El Grup de Treball en Psiconeuroendocrinologia de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental (PNECAT) agrupa persones que treballen al camp de la Salut Mental i estan interessades en l'estudi de la relació entre hormones i conducta. Del grup va sorgir la iniciativa d'organitzar una jornada anual dirigida a completar la formació dels professionals relacionats amb la Salut Mental, ja siguin especialistes o estiguin en formació, que permeti cobrir la manca d'activitats formatives al camp de la Psiconeuroendocrinologia. Aquest any la jornada està centrada en el paper de les hormones tiroïdals en psicopatologia.

En aquesta edició hem plantejat ampliar l'accessibilitat a la nostra jornada a participants d'altres territoris de parla hispana, per la qual cosa l'idioma per fer les ponències i les comunicacions serà l'espanyol excepte la conferència magistral que es farà en anglès, sense traducció simultània.