SEMP - Sociedad Española de Medicina Psicosomática

  SEMP Organitza

Capçalera

“Els matins de la SEMP”, és una activitat cultural que desenvolupa a la Societat a la qual es convida a alguna personalitat del món de la medicina de la filosofia, de les arts, de la cultura en general, a xerrar de manera distesa sobre un tema.

Habitualment aquesta tertúlia es realitza en un restaurant, els divendres, durant el dinar. En tiemps de pandèmia es realitzava  per videoconferència, en horari diferent. Habitualment assisteixenn a aquestes tertúlies unes quinze persones, que en general són de la Junta Directiva i Membress d'Honor de la SEMP si bé està obert a qualsevol persona interessada en el tema.

Hem contactat amb la presència de personalitats de gran prestigi internacional com ara Ramón Bayes (Barcelona) Pedro Rocamora (Madrid), Amanda Sierra (Bilbao) Juan de Carlos (Madrid), Miguel García-Baró (Madrid) , Joan Ramón Laporte (Barcelona), Fernando Lolas (Santiago de Chile), etc.

És un honor per  la SEMP, poder comptar amb aquestes  personalitats entre els seus amics i Membres d'Honor, i motiu d'orgull per a  tots lels socis. Des d'aquí agraïm a  tots els tertulians /es que participen amb la seva presència i els seus ensenyaments.

F.M.P.